Γιατί μόνο ένας Ασφαλιστικός Σύμβουλος μπορεί πραγματικά να καλύψει το πολυπόθητο αίσθημα ασφάλειας...

Γιατί μόνο ένας Ασφαλιστικός Σύμβουλος μπορεί πραγματικά να καλύψει το πολυπόθητο αίσθημα ασφάλειας...

Χάρη στην ευκολία και ταχύτητα με την οποία σήμερα κάποιος βρίσκει μία ασφάλεια στο διαδίκτυο δημιουργείται σε πολλούς η πεποίθηση ότι στο μέλλον η "ηλεκτρονική" ασφαλιστική αγορά θα εξαλείψει την ανάγκη για την παρουσία ενός ασφαλιστικού συμβούλου.

Έρευνες ωστόσο αποδεικνύουν ότι η ενσυναίσθηση (συναισθηματική νοημοσύνη) των ανθρώπων σήμερα -λόγω της πνευματικής τους καλλιέργειας αλλά και των σύνθετων συνθηκών ζωής- είναι ιδιατέρως υψηλή συνεπώς τώρα πιο πολύ απο ποτέ υπάρχει η ανάγκη για ανθρώπινη επαφή και γνήσιο ενδιαφέρον.

Ειδικά σήμερα σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη κανονικότητα "κανένα ηλεκτρονικό μέσο δεν μπορεί να αντικαταστήσει το πρόσωπο (του ασφαλιστικού συμβούλου) που ενθαρρύνει με την ψυχή του (και την βαθιά γνώση) τον άνθρωπο να φανεί γενναίος και αληθινός" εξασφαλίζοντάς του έτσι το πολυπόθητο αίσθημα της ασφάλειας (peace of mind) για τα απρόβλεπτα της ζωής.

 

Μαρία Σεβαστάκη- Diamond Ασφαλιστικός Σύμβουλος Interamerican

Sevastaki Insurance

Η Μαρία Σεβαστάκη έχει διακριθεί από την INTERAMERICAN ως “Diamond" Ασφαλιστική Σύμβουλος” και είναι πιστοποιημένη Financial Planner (Χρηματο-οικονομικός Σύμβουλος) από τον διεθνή Ολλανδικό όμιλο ACHMEA.

Ακολουθήστε μας

linkedin

Επικοινωνία

Διεύθυνση 1: Μ. Γερουλάνου 1, Αργυρούπολη

Διεύθυνση 2: 3ης Σεπτεμβρίου 75, Αθήνα

Τηλ: 6983908550

Email: info@maria-sevastaki.com

Χάρτες

Αθήνα

 

Αργυρούπολη