Πανελλήνιο Μπλακ άουτ για τρεις ημέρες στις διαγνωστικές εξετάσεις

Πανελλήνιο Μπλακ άουτ για τρεις ημέρες στις διαγνωστικές εξετάσεις

Πέμπτη 26 έως 28 Μαΐου Πανελλήνιο Μπλακ άουτ για τρεις ημέρες στις διαγνωστικές εξετάσεις

Καζάνι που βράζει είναι ο χώρος των διαγνωστικών εργαστήριων, των πολυϊατρείων και των κλινικοεργαστηριακών γιατρών που δεν φαίνεται να κάνουν πίσω καθώς μεγάλο μέρος των εξετάσεων του ελληνικού λαού τις πληρώνουν τα διαγνωστικά εργαστήρια, τα πολυϊατρεία και οι κλινικοεργαστηριακοί ιατροί λόγω μειωμένων δαπανών του ΕΟΠΥΥ.

Τα διαγνωστικά κέντρα και οι κλινικοεργαστηριακοί γιατροί ζητούν την εφαρμογή των διαρθρωτικών μέτρων (διαγνωστικά και θεραπευτικά πρωτόκολλα, real time έλεγχος κλπ), και -αν δεν υπάρξει έξτρα χρηματοδότηση- να εκτελούν μόνο τις εξετάσεις που μπορεί να πληρώσει ο ΕΟΠΥΥ. Παράλληλα ζητούν κούρεμα χρεών του ΕΟΠΥΥ τα έτη 2013-2021.

Σημειώνεται πως ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος καθώς και οι ιατρικοί σύλλογοι όλης της χώρας, στηρίζουν τις κινητοποιήσεις για αποχή από την παροχή υπηρεσιών υγείας και καλούν για καθολική συμμετοχή, ώστε να υπάρξει αύξηση του προϋπολογισμού για τις διαγνωστικές εξετάσεις και να αποπληρώνονται όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τους γιατρούς.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: https://www.capital.gr/epikairotita/3636338/mplak-aout-gia-treis-imeres-stis-diagnostikes-exetaseis

 

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ Η iNTERAMERICAN ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ (24/7)

...ΜΟΝΟ Η INTERAMERICAN ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΑΠΕΡΓΙΕΣ & ΩΡΑΡΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ  

... ΜΟΝΟ Η INTERAMERICAN ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ (ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ & ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ) ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΑ ΚΟΣΤΗ.

 

Αν θέλετε αυτό ... (πολυιατρεία Medifirst Interamerican, Μαρούσι-Άλιμος- Περιστέρι) 24ώρες/7 ημέρες

αντι γι' αυτό.. (απεργίες γιατρών & διαγνωστικών)

επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας πατώντας εδώ: https://maria-sevastaki.com/epikoinonia

τα ασφάλιστρα ξεκινούν από 12 ευρώ ανά άτομο/μήνα και σας εξασφαλίζουν πακέτο απεριόριστων επισκέψεων και εξετάσεων σε όλες τις ειδικότητες δωρεάν!

Sevastaki Insurance

Η Μαρία Σεβαστάκη έχει διακριθεί από την INTERAMERICAN ως “Diamond" Ασφαλιστική Σύμβουλος” και είναι πιστοποιημένη Financial Planner (Χρηματο-οικονομικός Σύμβουλος) από τον διεθνή Ολλανδικό όμιλο ACHMEA.

Αριθμος Μητρωου Ασφαλιστή ΕΕΑ 343441
Αριθμός ΓΕΜΗ 1209101303000
Κωδικός Ασφαλιστή 3682021

Ακολουθήστε μας

linkedin

Επικοινωνία

Διεύθυνση 1: Μ. Γερουλάνου 1, Αργυρούπολη

Διεύθυνση 2: 3ης Σεπτεμβρίου 75, Αθήνα

Τηλ: 6983908550

Email: info@maria-sevastaki.com

Χάρτες

Αθήνα

 

Αργυρούπολη