ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΥΘΟΙ & ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

αποσπάσματα από την συνέντευξη στην εκπομπή ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ με θέμα ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.

 

#1 ΜΥΘΟΣ - ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

Σε αντίθεση με τη γενική άποψη ότι εμπιστευόμαστε κυρίως το δημόσιο σύστημα υγείας μελέτες δείχνουν ότι η δαπάνη για ιδιωτική υγεία κατά μέσο όσο σε μία ελληνική οικογένεια ξεπερνά τα 1500ε/ετος.

 

ΜΥΘΟΣ #2 - Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗ

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας αν την εχεις κοστίζει ο,50ε/ημέρα ενώ αν δεν την έχεις μπορεί να κοστίσει περιουσίες ή ακόμα και τη .. ζωή! Άρα είναι ακριβή αν ΔΕΝ την έχεις!

 

ΜΥΘΟΣ #3 - ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ "ΠΑΤΑΝΕ" ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑMΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΝ

Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια έχουν όλα τα ίδια γράμματα και οι όροι είναι αναρτημένοι δημόσια σε ιστοσελίδες, άμεσα προσβάσιμοι σε όλους! Η μόνη προϋπόθεση για την αποζημίωση είναι η ειλικρινής δήλωση από πλευράς ασφαλισμένου του ιατρικού του ιστορικού και να μην προκύπτουν στην πορεία δεδομένα (γνωστά από πριν στον ασφαλισμένο) που δεν δηλώθηκαν.

 

ΜΥΘΟΣ #4 - ΕΧΩ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤAIΡΙΑ ΜΟΥ ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ

Το ομαδικό συμβόλαιο αφού είναι δώρο είναι πάρα πολύ καλό να το έχουμε! έχει πολύ καλές παροχές για επαγγελματική ανικανότητα και εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες, στο κομμάτι όμως της νοσηλείας καλύπτει μικρά ποσά άρα δεν μπορεί μόνο του να καλύψει μεγάλα έξοδα για σοβαρά περιστατικά συνεπώς χρειάζεται πάντα και ένα ατομικό συμπληρωματικά που λόγω του ομαδικού θα έχει χαμηλά ασφάλιστρα.

 

ΜΥΘΟΣ #5- ΒΡΙΣΚΩ ΟΠΟΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΘΕΛΩ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗ

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος είναι το μόνο επάγγελμα που πιστοποιείται για την επάρκεια των γνώσεων του κάθε χρόνο από ειδικό φορέα άρα είναι αυτός που θα συμβουλέψει σωστά και σεβόμενος τον ρόλο του είναι αυτός που θα σηκώσει το τηλέφωνο τη δύσκολη στιγμή. 

Για να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη πατήστε εδώ: https://youtu.be/6n_pju6iQBs

#SevastakiInsurance #InsuranceChannel

Sevastaki Insurance

Η Μαρία Σεβαστάκη έχει διακριθεί από την INTERAMERICAN ως “Diamond" Ασφαλιστική Σύμβουλος” και είναι πιστοποιημένη Financial Planner (Χρηματο-οικονομικός Σύμβουλος) από τον διεθνή Ολλανδικό όμιλο ACHMEA.

Αριθμος Μητρωου Ασφαλιστή ΕΕΑ 343441
Αριθμός ΓΕΜΗ 1209101303000
Κωδικός Ασφαλιστή 3682021

Ακολουθήστε μας

linkedin

Επικοινωνία

Διεύθυνση 1: Μ. Γερουλάνου 1, Αργυρούπολη

Διεύθυνση 2: 3ης Σεπτεμβρίου 75, Αθήνα

Τηλ: 6983908550

Email: info@maria-sevastaki.com

Χάρτες

Αθήνα

 

Αργυρούπολη