Καλύτερα να μην χρειαστεί να "χτυπήσουμε ξύλο"...

Καλύτερα να μην χρειαστεί να "χτυπήσουμε ξύλο"...

#RealStory

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ....
κι ας κάνουμε τον σταυρό μας κι ας "χτυπάμε ξύλο"
 
Πριν δύο μήνες συζητούσαμε με ένα άντρα 50 ετών γιατρό για την πιθανότητα οικογενειακής τους ασφάλισης (+συζυγος και δυο ανήλικα παιδιά) ωστόσο παρόλο που διαμορφώσαμε ακριβώς το πρόγραμμα που τους εξυπηρετούσε ανέβαλε έκτοτε συνεχώς να το ξεκινήσει.
 
'Ολο αυτό το διάστημα διακριτικά αλλά σταθερά επικοινωνούσα μαζί του για να δω αν ήταν οικονομικό το θέμα ώστε να τον βοηθήσω με κάποιες τροποποιήσεις και απαντούσε πάντα ότι θα με καλέσει ο ίδιος όταν θα είναι έτοιμος.
 
Σήμερα με πήρε τηλέφωνο. Τον διέγνωσαν με κακοήθεια. Με ρωτάει έντρομος "τώρα μπορώ;;;;".
 
Η απάντηση που με βαριά καρδιά του έδωσα είναι "ΤΩΡΑ δυστυχώς ΟΧΙ". Ίσως σε κάποια χρόνια από τώρα να μπορούμε το ξαναδούμε.
 
"Και τώρα ποιος θα μου καλύψει όλα αυτά τα έξοδα όταν μάλιστα πιθανότατα εφεξής θα πρέπει να πληρώνω από την τσέπη μου ΚΑΙ στο δημόσιο νοσοκομείο;;;"
(σημείωση έχει κατατεθεί το οικείο νομοσχέδιο για ιδιωτική χρέωση δαπανών -και αμοιβών γιατρών και νοσηλειών- στα δημόσια νοσοκομεία!).
 
Το ερώτημα που θέτω στον εαυτό μου σεβόμενη και τον άνθρωπο που έχω απέναντι μου αλλά και τον ρόλο μου είναι : "μήπως έχω ευθύνη που δεν επέμεινα παραπάνω;"
 
εδώ μπορείτε να δείτε info για το νομοσχέδιο "ιατρεία και χειρουργεία στα δημόσια νοσοκομεία σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες" shorturl.at/eorL8
σχετικά με έξοδα ασφαλισμένων στα δημόσια νοσοκομεία που ΔΕΝ θα καλύπτει ο ΕΦΚΑ.

Sevastaki Insurance

Η Μαρία Σεβαστάκη έχει διακριθεί από την INTERAMERICAN ως “Diamond" Ασφαλιστική Σύμβουλος” και είναι πιστοποιημένη Financial Planner (Χρηματο-οικονομικός Σύμβουλος) από τον διεθνή Ολλανδικό όμιλο ACHMEA.

Ακολουθήστε μας

linkedin

Επικοινωνία

Διεύθυνση 1: Μ. Γερουλάνου 1, Αργυρούπολη

Διεύθυνση 2: 3ης Σεπτεμβρίου 75, Αθήνα

Τηλ: 6983908550

Email: info@maria-sevastaki.com

Χάρτες

Αθήνα

 

Αργυρούπολη