ευχαριστήριες επιστολές πελατών

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ COVID ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ MEDIFIRST ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Περιγράφει πελάτης bewell που προτιμά να παραμείνει ανώνυμος. 19/9/20
Better safe than sorry! «Μόλις έμαθα ότι η δασκάλα του παιδιού μου είναι θετική στον Covid-19 κάλεσα τον ΕΟΔΥ 2 φορές όπου με ενημέρωσαν ότι εφόσον δεν έχει συμπτώματα δεν μπορεί να κάνει το τεστ και στην ερώτησή αν τα παιδιά είναι σχεδον όλα ασυμπτωματικά μου απάντησε ότι πρέπει να περιμένουμε να δούμε σύμπτωμα!
Τότε κάλεσα την ασφαλιστική μου σύμβουλο Σεβαστάκη Μαρία η οποία με καθοδήγησε να κλείσω ραντεβού με παιδίατρο στο Medifirst ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ και ήδη την επόμενη μέρα το πρωί μας περίμεναν σε χωριστή είσοδο (για τα πιθανά κρούσματα) και χωριστό εξεταστήριο, στο οποίο μπήκαμε άμεσα χωρίς να χρειαστεί να διασχίσουμε το χώρο της κλινικής. Η παιδίατρος που έχει εξειδίκευση στη λοιμωξιολογία ήταν προετοιμασμένη με τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας και αφού μας έκανε τις ερωτήσεις αναφορικά με το κρούσμα και την εικόνα του παιδιού, εξέτασε έπειτα το παιδί και με τη σύμφωνη γνώμη μου προχώρησε στο ρινο-φαρυγκικό τεστ. Τα αποτελέσματα μας εστάλησαν ηλεκτρονικά την επόμενη κιόλας μέρα (Σαββατο!) και φυσικά δεν πλήρωσα τίποτα. Ανεξάρτητα από το ευτυχές γεγονός ότι το τεστ βγήκε αρνητικό εγώ σίγουρα νιώθω θετικά, με σιγουριά κι εμπιστοσύνη προς την εταιρία, τη σύμβουλό μου και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας που έχω επιλέξει”.

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ‎

Maria Kompodieta‎ προς Σεβαστάκη Μαρία -Ασφαλιστικός Σύμβουλος Interamerican/ Financial Planner7/9/2020

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα στην Μαρία Σεβαστάκη που την αγαπώ για την στήριξη της σαν άνθρωπος πρώτα κ μετά ως ασφαλιστρια κ μετά στην interamerican για την πλήρη κάλυψη 2 σοβαρών περιπτώσεων με χαμηλό ασφάλιστρο . Πιστεύουμε ότι καποια γεγονότα δεν θα μας χτυπήσουν την πόρτα όταν όμως μας την χτυπούν υπάρχουν άνθρωποι που ανοίγουν την καρδιά τους κ σου λενε ασχολησου μόνο με την υγεία σου κ τα υπόλοιπα αστα πανω μου. Μαρία σ αγαπώ για αυτό που είσαι κ σε ευχαριστώ πολύ για ολα! Υγεία σε όλους